טחינת סלק
טחינה בצבע ורוד-סגול מדהים מהסלק.
הטעם מיוחד ומרענן.
רכיבים:
3/4 כוס טחינה גולמית
3/4 כוס מים
מיץ מלימון שלם
1 סלק פרוס
1 כפית עלי זעתר טריים
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס טרי
ההכנה:
- מבשלים-מאדים את הסלק: שמים בסיר 2 ס”מ של מים, מוסיפים את הסלק ומבשלים עד לריכוך. להשגיח שכל הזמן יש מעט נוזלים בתחתית הסיר, ואם יש צורך, להוסיף עוד קצת מים.
- שמים את כל המרכיבים במעבד מזון, וטוחנים לממרח חלק ואחיד.
בתיאבון
 
				 
													 
													 
													 
													 
													 
													