ממרח פסטו עשיר בסידן
פסטו זה משהו שתמיד טוב שיש בבית.
הוא משדרג סנדוויצ’ים, פסטה, אורז ואפילו חביתה.
הפסטו כאן הוא ממש ממרח.
במקום צנוברים שבמתכון הקלאסי, בחרתי לשים הרבה שקדים לתוספת מכובדת של סידן.
אם בוחרים להחליף את גבינת הפרמזן בשמרי בירה, מעשירים את הממרח במינרלים כמו ברזל ואבץ.
רכיבים:
צרור גדול של עלי בזיליקום
3/4 כוס שקדים טבעיים
1 שן שום
3-4 כפות גבינת פרמזן מגוררת / 2-3 כפות אבקת שמרי בירה + 1/2 כפית מלח
1/4 כוס שמן זית
קורט פלפל שחור
הכנה:
שמים את כל החומרים בבלנדר או במעבד מזון וטוחנים לממרח אחיד. טועמים, ואם יש צורך, מתקנים תיבול.
 
				 
													 
													 
													 
													 
													 
													