משקה כורכום וג’ינג’ר מחמם ומפנק
משקה כייפי וטעים שגם הבנות שלי אוהבות
בישול הכורכום, הג’ינג’ר והתבלינים ממצה מהם את החומרים הפעילים.
הוספת הדבש ממש לפני ששותים שומרת על התכונות שלו.
מרכיבים:
4 פרוסות שורש כורכום
4 פרוסות שורש ג’ינג’ר
3 חתיכות של קינמון (רצוי קינמון ציילון)
2 מסמרי ציפורן
קורט פלפל שחור גרוס
1 כף גדושה קקאו (אופציה)
1 כף דבש (אופציה)
1/2 ליטר חלב שקדים
ההכנה:
שמים את כל המרכיבים מלבד הדבש בסיר.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות.
ממש לפני ששותים, מוסיפים את הדבש ומערבבים.
מסננים ושותים.
 
				 
													 
													 
													 
													 
													 
													