סלט כרוב
סלט כרוב קל, זריז וממש טעים.
עשיר בסידן ובנוגדי חמצון (עוד מתכון לממרח מלא בנוגדי חמצון ומתכון למשקה מלא בסידן).
בנוסף, כרוב, בהיותו ירק ממשפחת המצליבים,
נמצא כיכול לסייע במניעת סרטן – לקריאת מאמר בנושא (באנגלית) לחצו כאן.
מוזמנים להכין ולספר לנו איך יצא.
המרכיבים:
1/4 כרוב גדול
1/2 כפית מלח
1 כף חומץ בלסמי
2 כפות שמן זית
ההכנה:
1. קוצצים את הכרוב – פורסים לרצועות דקיקות.
2. מוסיפים את המלח ובעזרת הידיים מועכים את הכרוב ומערבבים עם המלח עד שהכרוב מתרכך.
3. מוסיפים את החומץ הבלסמי ומערבבים.
4. מוסיפים שמן זית ומערבבים.
אפשר להוסיף חמוציות, גריעיני דלעת או חמניה או אגוזי מלך.
עוד מתכונים נהדרים מצולמים – כיף במטבח
 
				 
													 
													 
													 
													 
													 
													