פודינג צ’יה
פודינג טעים ומרענן.
זרעי הצ’יה נותנים מרקם שמתפצפץ בפה ומביאים איתם מגוון של רכיבים מזינים – חלבון, מינרלים, ויטמינים, אומגה 3, סיבים תזונתיים.
אנחנו אוהבים להכין כמו מלבי, עם מי ורדים שנותנים את הטעם הנפלא, וזו הגרסה כאן.
פודינג צ’יה קל מאוד להכנה וממש ממש טעים.
מתאים כארוחת בוקר, ערב או ארוחת ביניים נחמדה.
מוזמנים להכין ולספר לנו איך יצא.
מרכיבים:
1/4 כוס זרעי צ’יה
1 כוס חלב שקדים או חלב שיבולת שועל
1 כף דבש
1 כף מי ורדים
תהליך ההכנה:
מכניסים את כל החומרים לצנצנת ומערבבים היטב.
מאחסנים במקרר ללילה. בזמן הזה התערובת מסמיכה.
זהו, הפודינג מוכן.
מומלץ לאכול קר ולערבב לפני אכילה, אפשר להוסיף פירות טריים חתוכים.
עוד מתכונים נהדרים מצולמים – כיף במטבח
 
				 
													 
													 
													 
													 
													 
													