קרפצ’יו סלק עדין עדין וטעים טעים.
הנה כל הפרטים איך להכין.
מרכיבים:
5 סלקים קטנים-בינוניים
1 כף חומץ בלסמי
1 כפית סוכר
1/2 כפית מלח
2 כפות שמן זית
1 כפית דבש לזיגוג מלמעלה
תהליך ההכנה:
- שוטפים היטב את הסלקים, קוטמים את הקצוות ואופים בתנור בחום של 180 מעלות.
 האפייה עד שהסלק רך אבל עדיין נשאר מוצק. אפשר לבדוק עם מזלג.
- מקלפים את הסלקים ופורסים לפרוסות דקיקות.
- מעבירים בעדינות את פרוסות הסלק לקערה. מוסיפים חומץ בלסמי, סוכר ומלח ומדפיפים את דםי הסלק בעדינות כך שכל החומרים יתערבבו.
 מוסיפים את שמן הזית ומדפדפים שוב את עלי הסלק עד שהשמן מכסה את כל הסלק.
- להגשה – מסדרים בצלחת את דפי הסלק בשכבה אחת. מזלפים מעל נגיעות של דבש.
 
				 
													 
													 
													 
													 
													 
													