 
													3 מפגשים בהם מבשלים, מתנסים ולומדים איך לבשל בריא, טעים ובכיף!
 
													ידע על חומרי הגלם של 
האוכל.
		 
													* טכניקות בישול שונות שנותנות את מירב הערכים והטעם
* נדבר על ירידה במשקל ותשוקה למתוק
* איך להתארגן עם הכנת ארוחות במהירות?
* הרגלי אכילה – איך נוכל לשנות אותם ולהנות מזה
* התייחסות לילדים – אוכל שאוהבים, הרגלי אכילה, בררנות
* דגנים שונים והשימושים שלהם
* מגוון הקטניות וחשיבותן בתזונה
* חומרים מרפאים בירקות ובפירות
* שמנים שונים – במה כדאי להשתמש?
* אגוזים וזרעים – היתרונות שלהם
* מאכלים מהחי – כן או לא? איזה ולמי זה מתאים?
 
													 
													 
													* מי שרוצה להכניס בריאות וטעם לבית ולמשפחתו.
* מי שיודע שחשוב לאכול בריא ורוצה לקבל מתכונים ורעיונות למאכלים בריאים.
* מי שרוצה לדעת איך בישול בריא למשפחה יכול להיות גם טעים וגם קל.
בכל מפגש מכינים ארוחה מלאה, טעימה, בריאה ומזינה
נלמד, נטעם, נאכל, נתנסה ונחווה את העושר והמגוון של המטבח הבריא
המתכונים בקורס נבחרו בקפידה,
כך שכל מתכון מציג עבודה עם חומרי גלם מסויימים, או טכניקה חשובה לבישול בריא.
כל המתכונים פשוטים להכנה ומשלבים חומרי גלם טריים, בריאים וזמינים.
מזמינה אתכם להוסיף בריאות למטבח!
שמי מאיה אברהם-מלאייב. נטורופתית והרבליסטית קלינית. אמא לשלוש בנות מקסימות ונשואה באושר למיכאל. מטפלת ברפואה טבעית, מעבירה סדנאות והרצאות, מרצה במכללות בחוג לנטורופתיה. פעילה חברתית ועוסקת בקידום בריאות. מתנדבת במסגרות שונות בנושאים הקשורים להקניית אורח חיים בריא ולקיימות.
 
													מוזמנים לקבוע שיחה טלפונית בה נכיר
ונראה ביחד האם ואיך אוכל לעזור.