 
													מארזים אישיים 
של המתוקים שנכין בסדנה
		 
													הבנה איך לשלב מאכלים מתוקים מזינים 
כחלק מהתפריט, בכמות מתונה.
		 
													הכנה של מתוקים שיש להם גם ערך תזונתי
 
													 
													 
													המח שלנו אוהב מתוק. 
הוא משתמש בסוכר (גלוקוז) כמקור אנרגיה (למעט מקרים מסויימים, לא נכנס לזה כאן).
זו הסיבה שיש לנו קולטנים למתוק על הלשון
ובמיוחד זו הסיבה שמתוק כל כך טעים לנו.
האם מתוק הוא בעיה? כנראה שלא. מזון מתוק קיים בטבע והוא מושך אליו מגוון רחב של בעלי חיים (נסו לגדל תותים, תראו שברגע שיש תות עסיסי, כבר מישהו ימהר להנות ממנו).
איפה הבעיה? בכמות המתוק שאנו אוכלים ובמה שאנחנו אוכלים איתו.
עוגה מכילה המון סוכר (כלומר כמות גבוהה), פחמימות נוספות, שומן, חלבון ובערך זהו. אין בה הרבה מינרלים, ויטמינים, נוגדי חמצון. עוגה היא מאכל אכיל, אבל היא לא ממש אוכל, היא לא מספיק מזינה.
מה מכינים בסדנה?
חטיפי אנרגיה
מאפינס
עוגיות
מאפים
מתכוני הסדנה יכולים להיות 
מותאמים באופן אישי לקבוצה.
מוזמנת לארגן קבוצה ונתאם ביחד מועד לסדנה.
שמי מאיה אברהם-מלאייב. נטורופתית והרבליסטית קלינית. אמא לשלוש בנות מקסימות ונשואה באושר למיכאל. מטפלת ברפואה טבעית, מעבירה סדנאות והרצאות, מרצה במכללות בחוג לנטורופתיה. פעילה חברתית ועוסקת בקידום בריאות. מתנדבת במסגרות שונות בנושאים הקשורים להקניית אורח חיים בריא ולקיימות.
 
													מוזמנים לקבוע שיחה טלפונית בה נכיר
ונראה ביחד האם ואיך אוכל לעזור.